Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی شریفی زارچی سرپرست مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت در گت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، از تشدید امنیت سامانه‌های وزارت بهداشت مانند سامانه واکسیناسیون خبر داد و گفت: برای ارتباط به سامانه های وزارت بهداشت نیاز به توکن‌های نرم افزاری و سخت افزاری است که دسترسی امن را تضمین می‌کند، همچنین مدیریت کاربردی نرم افزاری در وزارت بهداشت به نام «دیتاس» وجود دارد که به نوعی درگاه  یکپارچه تبادل اطلاعات سلامت است و همه سامانه های بهداشتی و درمانی ملزم شده اند از این بستر استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شریفی زارچی بیان کرد: در این بستر بالاترین سطوح امنیتی  از  لحاظ نرم افزاری رعایت شده است و این درگاه از نظر سخت افزاری پشت فایروال‌های وزارت بهداشت قرار دارد و تمام تراکنش‌ها و تبادل اطلاعاتی که بین سامانه‌های مختلف رد و بدل می‌شوند مانتیور می‌شوند و اگر یک حمله سایبری اتفاق بیفتد به سرعت قابل بررسی است.

سرپرست مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت ادامه داد: پس از حمله سایبری به سامانه کارت سوخت به طور مستمر در ارتباط با مرکز افتا یا سایر ساز و کارها و سازمان‌هایی که امنیت را بین نهادهای دولتی و خصوصی بررسی می‌کنند در ارتباط هستیم.

شریفی زارچی اظهار کرد: وزیر بهداشت دستور صریحی مبنی بر بازنگری و ارتقای امنیتی سامانه‌های وزارت بهداشت از جمله سامانه واکسیناسیون را پس از حمله سایبری به سامانه کارت سوخت صادر کردند و مقرر شد تا حتی در مواردی ضروری منتظر تشریفات نباشیم و پایش ها به سرعت انجام و با هر نفوذی برخورد شود.

سرپرست مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت بیان کرد: در سامانه واکسیناسیون از ابتدا که سامانه درخواست کارت واکسن و ثبت اطلاعات واکسیناسیون را راه اندازی کردیم به طور مستمر به مرکز ماهر در ارتباط بودیم و تمام تذکرهای داده شده را بررسی و مرتفع کردیم و پس از حمله سایبری به سامانه کارت سوخت کنترل‌ها تشدید شده است.

شریفی زارچی اظهار کرد: باید توجه جمله‌های سایبری هر زمانی ممکن است اتفاق بیفتد و مهم این است که حملات سایبری به سرعت دفع و خنثی شود و خوشبختانه در ماه‌های اخیر مشکل امنیتی در سطح وزارت بهداشت نداشتیم.

گفتنی است؛ چهارم آبان ماه هکرها به سامانه هوشمند کارت سوخت حمله کردند که این حمله سایبری موجب اختلال در سوخت رسانی به خودروها شد، همچنین پیش تر سامانه هوشمند راه آهن مورد حمله سایبری قرار گرفته بود.

بیشتر بخوانید

مشکلات کارت واکسن دیجیتالی را چگونه برطرف کنیم؟ +فیلم

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حمله سایبری سامانه واکسیناسیون واکسیناسیون کرونا سامانه واکسیناسیون وزارت بهداشت حمله سایبری شریفی زارچی کارت سوخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۲۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابطال ۲۳ هزار کارت سوخت تاکسی فاقد بیمه شخص ثالث

علی استادهاشمی رئیس کل بیمه مرکزی در گفت‌وگو با خبرنگار  خبرگزاری صداوسیما، با اشاره به اختلاف نظر درباره وصول و هزینه کرد حق بیمه ۱۰ درصدی بیمه شخص ثالث به حساب وزارت بهداشت، گفت: طبق قانون افرادی که در تصادفات رانندگی دچار حادثه می‌شوند در زمان انتقال به بیمارستان، نباید هیچ وجهی پرداخت کنند، چراکه از حق بیمه آن‌ها رقمی قبلا برای استفاده از خدمات رایگان پزشکی واریز کرده اند.

وی افزود: موضوعی که وجود دارد اختلاف بین بیمه مرکزی و وزارت بهداشت بر سر پرداخت نشدن هزینه ۱۰ درصدی حق بیمه شخص ثالث است که کمیسیون بهداشت مجلس امروز به این موضوع ورود و آن را بررسی کرد.

رئیس کل بیمه مرکزی گفت: امروز در کمیسیون بهداشت مجلس بحث‌های خوبی مطرح شد و ما هم گزارش مبالغی که سال‌های گذشته پرداخت کرده بودیم را به صورت شفاف ارائه کردیم. ما در بیمه مرکزی مدعی هستیم که طبق قانون عدد مشخص شده در سال‌های گذشته را پرداخت کرده ایم، دیوان محاسبات کشور هم که در این جلسه حضور داشت، ادعای ما را تأیید کرد.

استاد هاشمی با بیان اینکه سال گذشته حدود ۵.۸ همت به حساب وزارت بهداشت واریز کردیم، گفت: وزارت بهداشت معتقد است که این عدد به این وزارتخانه واریز نشده است.

وی افزود: تکلیف کمیسیون بهداشت این است که این عدد به طور کامل در اختیار وزارت بهداشت و بیمارستان‌ها قرار بگیرد تا آن‌ها بتوانند خدمات لازم را در اختیار بیماران سوانح رانندگی ارائه دهند. بر این اساس، مقرر شد کمیته‌ای متشکل از سازمان بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات و کمیسیون بهداشت مجلس برای بررسی علت واریز نشدن حق بیمه شخص ثالث به حساب وزارت بهداشت تشکیل و با نظارت، پرداخت حق بیمه شخص ثالث را راستی آزمایی کنند.

رئیس کل بیمه مرکزی با بیان اینکه متأسفانه بیش از ۸۰ درصد موتورسیکلت‌ها فاقد بیمه شخص ثالث هستند، تصریح کرد: پارسال افراد می‌توانستند یک روزه، دو روزه یا یک ماهه برای نقل و انتقالات وسیله نقلیه خود بیمه خریداری کنند که ما مانع از این کار شدیم و مدت بیمه را یک ساله کردیم. همچنین در کنار این اقدام افرادی که موتورسیکلت‌های صفر را خریداری کردند مشمول تخفیف ۲۰ درصدی بیمه شدند.

آقای استاد هاشمی ادامه داد: با همکاری پلیس راهور فراجا و موافقت وزیر اقتصاد به عنوان رئیس مجمع بیمه مرکزی برای کمک به افرادی که بیمه خریداری نکرده اند مقرر کردیم جریمه آن‌ها مشمول بخشودگی قرار بگیرد.

وی همچنین ضمن هشدار به رانندگان فاقد بیمه شخص ثالث گفت: ۲۳ هزار کارت سوخت تاکسی ماه گذشته در تهران به دلیل نداشتن بیمه شخص ثالث باطل شد؛ لذا طبق قانون بناست خودرو‌های فاقد بیمه شخص ثالث کارت سوختشان متوقف شود.

دیگر خبرها

  • کارت سوخت رانندگان باطل می شود!
  • جزئیات اولین آزمون دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی اعلام شد
  • کارت سوخت این خودروها باطل می‌شود
  • جزییات اولین آزمون دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی اعلام شد
  • ابطال ۲۳ هزار کارت سوخت تاکسی فاقد بیمه شخص ثالث
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت منصوب شد
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور