Web Analytics Made Easy - Statcounter

 علی شریفی زارچی سرپرست مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، از تشدید امنیت سامانه‌های وزارت بهداشت مانند سامانه واکسیناسیون خبر داد و گفت: برای ارتباط به سامانه های وزارت بهداشت نیاز به توکن‌های نرم افزاری و سخت افزاری است که دسترسی امن را تضمین می‌کند، همچنین مدیریت کاربردی نرم افزاری در وزارت بهداشت به نام «دیتاس» وجود دارد که به نوعی درگاه  یکپارچه تبادل اطلاعات سلامت است و همه سامانه های بهداشتی و درمانی ملزم شده اند از این بستر استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شریفی زارچی بیان کرد: در این بستر بالاترین سطوح امنیتی  از  لحاظ نرم افزاری رعایت شده است و این درگاه از نظر سخت افزاری پشت فایروال‌های وزارت بهداشت قرار دارد و تمام تراکنش‌ها و تبادل اطلاعاتی که بین سامانه‌های مختلف رد و بدل می‌شوند مانتیور می‌شوند و اگر یک حمله سایبری اتفاق بیفتد به سرعت قابل بررسی است.

سرپرست مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت ادامه داد: پس از حمله سایبری به سامانه کارت سوخت به طور مستمر در ارتباط با مرکز افتا یا سایر ساز و کارها و سازمان‌هایی که امنیت را بین نهادهای دولتی و خصوصی بررسی می‌کنند در ارتباط هستیم.

شریفی زارچی اظهار کرد: وزیر بهداشت دستور صریحی مبنی بر بازنگری و ارتقای امنیتی سامانه‌های وزارت بهداشت از جمله سامانه واکسیناسیون را پس از حمله سایبری به سامانه کارت سوخت صادر کردند و مقرر شد تا حتی در مواردی ضروری منتظر تشریفات نباشیم و پایش ها به سرعت انجام و با هر نفوذی برخورد شود.

سرپرست مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت بیان کرد: در سامانه واکسیناسیون از ابتدا که سامانه درخواست کارت واکسن و ثبت اطلاعات واکسیناسیون را راه اندازی کردیم به طور مستمر به مرکز ماهر در ارتباط بودیم و تمام تذکرهای داده شده را بررسی و مرتفع کردیم و پس از حمله سایبری به سامانه کارت سوخت کنترل‌ها تشدید شده است.

شریفی زارچی اظهار کرد: باید توجه جمله‌های سایبری هر زمانی ممکن است اتفاق بیفتد و مهم این است که حملات سایبری به سرعت دفع و خنثی شود و خوشبختانه در ماه‌های اخیر مشکل امنیتی در سطح وزارت بهداشت نداشتیم.

گفتنی است؛ چهارم آبان ماه هکرها به سامانه هوشمند کارت سوخت حمله کردند که این حمله سایبری موجب اختلال در سوخت رسانی به خودروها شد، همچنین پیش تر سامانه هوشمند راه آهن مورد حمله سایبری قرار گرفته بود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۳۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بر مدار تراشه؛ ریز اما قلب تکنولوژی

به گزارش خبرنگار مهر، چیپ یا همان تراشه ها، یک قطعه الکترونیکی حیاتی و کوچک اند که وظیفه پردازش اطلاعات را عهده دار است. تراشه ها در صنایع مختلف خودروسازی، پزشکی، انرژی و همچنین تولیدات مبتنی بر فناوری اطلاعات همانند کارت‌های هوشمند ملی، کارت‌های بانکی و یا در تولید قطعات خودرو و هواپیما، دستگاه‌های اینترنت اشیا و بسیاری از تجهیزات مخابراتی کاربرد دارند.

در یک دهه اخیر بسیاری از کشورها برای بومی سازی و تولید «ریزتراشه‌های خاص» ورود کرده اند و اصطلاحاً وارد یک «جنگ فناوری» در حوزه ساخت تراشه‌های پیشرفته شده اند.

کد خبر 6089735 ندا نظری

دیگر خبرها

  • اتصال جزایر سه‌گانه ایرانی خلیج فارس به سرزمین اصلی
  • کارت سوخت رانندگان باطل می شود!
  • کارت سوخت این خودروها باطل می‌شود
  • ابطال ۲۳ هزار کارت سوخت تاکسی فاقد بیمه شخص ثالث
  • سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت منصوب شد
  • مدیر روابط عمومی وزارت بهداشت تغییر کرد
  • سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت منصوب شد
  • سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت منصوب شد
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • بر مدار تراشه؛ ریز اما قلب تکنولوژی