Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست معاونت توسعه منابع سلامت دانشگاه آزاد اسلامی، گفت‌:واکسیناسیون در میان کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد نسبت به سایر دانشگاه‌ها به دلیل وجود سامانه‌های متمرکز و پایگاه‌های واکسیناسیون ۱۰ درصد نسبت به سایر دانشگاه‌های کشور بالا‌تر است. همایون رستگارزاده سرپرست معاونت توسعه منابع سلامت دانشگاه آزاد اسلامی درگفت‌وگو با میزان، گفت: واکسیناسیون (دو دز) در میان کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد بیش از ۸۰ درصد است که این میزان نسبت به سایر دانشگاه‌ها به دلیل وجود سامانه‌های متمرکز و پایگاه‌های واکسیناسیون ۱۰ درصد نسبت به سایر دانشگاه‌های کشور بالا‌تر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


  وی ادامه داد: تمام دانشجویان ما در کل کشور تحت پوشش سامانه‌ای آموزشی هستند تحت عنوان آموزشیار، ارتباط ما با دانشجویان به طور مستمراز طریق این سامانه با یک سیاست یکنواخت از طرف سازمان مرکزی اتفاق می‌افتد.

رستگار زاده گفت: انتقال این سیاست‌ها به تمامی دانشجویان و کارکنان در این سامانه‌ها محقق شده است، همچنین با برگزاری کلاس‌های مجازی در سامانه‌های دان و وادانا برای دانشجویان علوم پزشکی و سایر دانشجویان نیز در راستای تحقق اهداف ما در راستای انجام واکسیناسیون  پیام ها در این حوزه ،آموزش و معرفی مراکزواکسیناسیون و نظر سنجی و دریافت آمار دقیق در پرسشنامه‌های تهیه شده با این محتوا و مضمون که واکسینه و یا مبتلا شده اید؟ چه نوع واکسنی دریافت کرده اید ؟ کمک شایانی را برای بدست آوردن اطلاعات جامع کرده است.
رستگارزاده گفت:کرونا یک تهدید جدی بود که به فرصت‌هایی نیز در سایه این چالش رسیدیم که از فرصت‌ها و راهکار‌های مقابله با آن بهترین استفاده را کردیم. سامانه‌های متمرکز هدایت فعالیت‌ها و برقراری ارتباطات مساله مهمی بود که تا قبل از آن ظرفیتش مغفول مانده بود، چرا که این تجربه وجود نداشت که این سامانه‌ها و قابلیت‌های فضای مجازی چه میزان می‌تواند اثر گذار باشد.  
وی گفت: سامانه متمرکز پیامکی دانشگاه و همچنین سامانه ساجد و مهمتر از آن سامانه پژهشیار از دیگر سامانه‌هایی بود که درآن تمام کسانی که می‌خواهند فارغ التحصیل شوند زا آن استفاده می‌کنند برای رصد واکسیناسیون و ترغیب دانشجویانمان به آن از این سامانه نیز به فراخور استفاده کرده ایم.
وی ادامه داد:عامل دیگر موفقیت دانشگاه آزاد استفاده از شبکه متمرکز واکسیناسیون که شامل ۶۴۰ لاین تزریق در کل کشور و ۱۱۰ مرکز واکسیناسیون بود که تماما توسط کارکنان و دانشجویان این دانشگاه این خدمات را با تعصب به دانشگاه آزاد و با تکریم مراجعه کنندگان انجام داده اند.
رستگار زاده اضافه کرد:ما با این فعالیت‌های متمرکز به مدد سامانه‌ها در یک شبکه قوی با مساعدت فوق العاده ریاست دانشگاه توانستیم بدون اجبار دانشجویان را به انجام واکسیناسیون ترغیب و هدایت کنیم و همچنین ابهامات موجود را نیز بر طرف کنیم که این اتفاق در یک شبکه خانوادگی و با پیوستگی بالا امکان پذیر است.

وی در پایان گفت:اگر چه که این کار برای ما هزینه‌های زیادی داشت و ما بدون اینکه از ابتدا مسئولیتی در این باره داشته باشیم به شکل داوطلبانه وارد شده و در راستای نگاه جهادی و مسئولیت اجتماعی خود برای قطع زنجیره این بیماری سایر افراد مراجعه کننده را نیز واکسینه کردیم.   بیشتر بخوانید:
به شریفی بودنِ فارغ التحصیلِ بیکارِ شریفی شک کنید!
انتهای پیام/ برچسب ها: دانشگاه آزاد واکسیناسیون کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دانشگاه آزاد واکسیناسیون کرونا نسبت به سایر دانشگاه ها دانشگاه آزاد سامانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۰۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی

انتخاب رشته داوطلبان دوره دکتری تخصصی سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.

به گزارش ایسنا،  انتخاب رشته دکتری تخصصی سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی برای آن دسته داوطلبانی که در آزمون سراسری دکتری تخصصی سازمان سنجش آموزش کشور شرکت کرده اند، از روز شنبه ۱ اردیبهشت آغاز و تا روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت  ادامه دارد.

داوطلبان مجاز به انتخاب رشته براساس کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور می توانند متناسب با مجموعه امتحانی خود حداکثر تا ۸۰ رشته/ محل در دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب کنند.

داوطلبان لازم است با مراجعه به سامانه www.azmoon.org  دفترچه راهنمای انتخاب رشته را دریافت کنند. متقاضیان دوره دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی لازم است پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما و درصورت دایر بودن رشته/ گرایش مورد تقاضا در دانشگاه آزاد اسلامی از طریق سامانه مذکور انتخاب رشته کنند.

داوطلبان لازم است با کد شناسه انتخاب رشته مندرج در ذیل کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور و کد ملی وارد سامانه شوند و پس از پرداخت وجه ثبت نام نسبت به انتخاب رشته/محل های مورد نظر خود به ترتیب اولویت اقدام کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای طرح تدریس با جهت‌گیری الهی برای هدایت دانشجویان
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد شهرکرد در حمایت از دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین
  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • آغاز انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی