Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری ایرنا، با شروع واکسیناسیون کرونا، وزارت آموزش و پرورش نیز با همکاری وزارت بهداشت طرح واکسیناسیون دانش‌آموزان را از ۱۵ مهر ماه به صورت رسمی آغاز کرد.  راه‌اندازی این سامانه به مدیران مدارس کمک می‌کند تا از وضعیت دانش‌آموزان حاضر در مدارس مطلع شوند.  

البته در مدت کوتاهی که از شروع واکسیناسیون کرونا برای دانش‌آموزان ۱۲ تا ۱۸ ساله در سراسر کشور گذشته است، ۹۲ درصد دانش‌آموزان این رده سنی دز اول واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعظم گودرزی سرپرست دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش نیز روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا در این خصوص توضیح داد: با ورود به سامانه پاس «پرونده الکترونیک سلامت» دانش آموزی که از سوی وزارتخانه های بهداشت و کشور و قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا تعریف شده است، هر مدیری می‌تواند با کدکاربری و رمز خود وارد سامانه شود و تمام اطلاعات مربوط به دانش‌آموزان مدرسه مربوطه را ارزیابی کند.

وی اظهار داشت: این سامانه به گونه‌ای طراحی شده است که مدیر مدرسه می‌تواند وضعیت واکسیناسیون تمام دانش‌آموزان مدرسه را مشاهده کند تا بدانند که چند درصد دانش‌آموزان دز اول، چند درصد دز دوم و چند درصد تاکنون واکسن کرونا نزده‌اند.

گودرزی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه آمار واکسیناسیون دانش‌آموزان تا روز ۱۴ آذرماه دز اول بیش از ۹۲ درصد و دز دوم ۶۰ درصد اعلام شده است، تمام تلاش ما این است که دانش‌آموزان باقیمانده نیز برای واکسینه شدن در برابر ویروس کرونا به مراکز جامع سلامت وزارت بهداشت و پایگاه های تجمیعی وزارت آموزش و پرورش مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه همچنان طرح لکه گیری واکسن کرونا برای دانش آموزان در استان ها ادامه دارد، تصریح کرد: در قالب سامانه هوشمند سیدا «سامانه یکپارچه دانش‌آموزی» با همکاری وزارت کشور، قرارگاه عملیاتی کرونا و وزارت بهداشت، سامانه پاس فعال شده است تا مدیران مدارس دسترسی به سامانه داشته و بتوانند آمار دانش‌آموزان واکسینه شده یا نشده خود را داشته باشند.

سرپرست دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: مدیران می توانند اطلاعات کافی درباره وضعیت واکسیناسیون دانش‌آموزان را در این سامانه داشته باشند اما ما هم آموزش های لازم را به والدین می دهیم تا دانش آموزانی که واکسن نزده اند، برای این مهم اقدام کنند و پوشش واکسیناسیون به ۱۰۰ درصد برسد.

به گفته وی، در مجموع ۶ میلیون و ۳۰۵ هزار نفر دانش‌آموز ۱۲ تا ۱۸ ساله در کشور می‌توانستند واکسن تزریق کنند که آمار ۹۲ درصدی دانش‌آموزان با همکاری والدین قابل تقدیر است و این آمار نشان می‌دهد که دانش‌آموزان هم برای حفظ سلامتی خود ارزش قائل هستند.

وی خاطرنشان کرد: واکسیناسیون دانش‌آموزان در این رده سنی به صورت غیررسمی از اول مهرماه در مراکز جامع سلامت وزارت بهداشت و از ۱۵ مهرماه نیز به صورت رسمی در پایگاه های تجمیعی وزارت آموزش و پرورش آغاز شد و در این مدت روند مطلوبی از واکسیناسیون دانش آموزان را شاهد بوده ایم.
۱۳۵۲

 
 
  

منبع: الف

کلیدواژه: واکسیناسیون دانش آموزان وزارت آموزش و پرورش وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۴۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور

نادر کریمی‌بیرانوند ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران در سنندج اظهار داشت: در اجرای طرح «شهید محمودوند» که در راستای شناسایی دانش آموزان بازمانده از تحصیل  اجرا می شود، سال گذشته ۶۰ هزار تارک و بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش بازگشتند.

 مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان را یک عامل مهم در رشد ساحت اقتصادی و اشتغال عنوان کرد و گفت: تا وقتی که دانش‌آموزان مهارت ورود به بازار کار را کسب نکنند نمی‌توانند در این امر تاثیرگذار باشند.

وی با بیان اینکه مدارس شبانه‌روز اوقات فراغت خوبی برای دانش آموزان در خود دارد، بیان کرد: استان کردستان یک استان پیشرو در مهارت آموزی مدارس شبانه روز است و در همین راستا نمایشگاه طرح‌های خوداتکایی مدارس شبانه روز استان در محل نمایشگاه‌های دائمی از امروز برپا می‌شود.

کریمی بیرانوند از تصویب آیین‌نامه مهارت‌آموزی برای دانش‌آموزان متوسطه خبر داد و افزود: در ساختار آموزشی نیز تغییراتی داده شده و ساعات درسی مهارت آموزش داده خواهد شد.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در این اقدام دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم در طول سه سال تحصیلی خود ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی را در قالب درس‌های خود می‌گذرانند. 

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • آئین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت با تجلیل از فعالان سلامت
  • لزوم ارتباط گیری مستمر با جامعه دانش آموزی
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری