Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین قاسمی دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد مقابله با کرونا در گفت‌وگو با  باشگاه خبرنگاران جوان،  درباره اجرایی شدن فازهای طرح مدیریت هوشمند بیماری کرونا اظهار کرد: طرح مدیریت هوشمند بیماری کرونا در بستر سامانه امید در پنج فاز پیش‌بینی شده که فاز اول آن مربوط به دستگاه‌های اجرایی بود و از تاریخ ۲۱ آذرماه عملیاتی شد؛ همچنین فاز دوم آن مربوط به سیستم حمل و نقل درون شهری شامل تاکسی‌ها، تاکسی‌های اینترنتی و شرکت واحد اتوبوسرانی است که وضعیت سلامت رانندگان کنترل و متناسب با وضعیت سلامت فعالیت آن‌ها آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمد وحیدی وزیر کشور چندی پیش بیان کرده بود که دستگاه‌های اجرایی ، حمل و نقل درون شهری، واحدها و فعالیت های صنفی، حمل و نقل برون شهری و تردد خودروهای شهری، مراکز علمی و تحقیقاتی و آموزشی ۵ مرحله اجرای طرح مدیریت هوشمند بیماری در بستر سامانه امید هستند.

قاسمی بیان کرد که فاز سوم این طرح در خصوص فعالیت واحد‌های صنفی است و فاز چهارم بحث حمل و نقل برون شهری تردد خودرو‌های شخصی پوشش می‌دهد؛ همچنین فاز پنجم این طرح مراکز علمی و تحقیقاتی را پوشش می‌دهد.

دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد مقابله با کرونا در توضیحات خود اظهار کرد که ما زمان پیش فرض برای اجرای این طرح‌ها را یک هفته در نظر گرفته‌ایم، اما ممکن است یک یا دو روز اجرای هر طرح به تاخیر بیفتد. این طرح نیازمند پروفایل شخصی در بستر سامانه امید است که شهروندان بتوانند از خدمات استفاده کنند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی اینکه با توجه به اجرایی شدن فاز اول طرح مدیریت هوشمند بیماری کرونا وضعیت کارمندان در دستگاه‌های اجرایی چگونه بوده است؟ گفت: بنابر ماده ۲ قانون مدیریت بحران، ما از مجموعه اطلاعاتی که در سازمان اداری استخدامی دریافت کردیم، از حدود ۲ میلیون و ۵۸۱ هزار و ۸۱۹ نفر کارمندان، ۲۵۱ هزار و ۶۱۸ نفر از آن‌ها واکسیناسیون نشده بودند، البته برای حدود ۲۳۰ نفر، پنج دز واکسن ثبت شده بود و این اطلاعات متعدد که وارد سامانه شده یک خطای سیستمی است که همکاران در حال بررسی این موضوع هستند.

قاسمی معتقد است که از ۲ میلیون و ۵۸۰ هزار و ۸۱۹ نفر، حدود ۲۵۱ هزارو ۶۱۸ نفر اطلاعات واکسیناسیون آن‌ها در سیستم وجود ندارد که یا این افراد واکسن زدند، اما در سیستم ثبت نشده و یا کلاً واکسیناسیون انجام ندادند.

دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد مقابله با کرونا با اعتقاد بر اینکه آن دسته از کارمندانی که واکسن نزدند، باید نامه پی سی آر منفی برای حضور در محیط کار ارائه کنند، اما آن‌هایی که واکسیناسیون انجام دادند اما اطلاعاتی در سامانه امید وجود ندارد، باید به مراکز واکسیناسیون خود مراجعه و با ارائه کارت واکسیناسیون در سامانه ثبت کنند.

وی با بیان اینکه از بین واکسیناسیون‌هایی که انجام شده، ۷۰.۳۵ درصد از واکسیناسیون‌ها انجام شده و حدود ۱۰ درصد واکسن نزده ثبت شده که جزو اطلاعاتی است که در سامانه احصا شده است؛ همچنین گروه‌های سنی بین ۳۰ تا ۵۰ سال هم بیشترین گروه‌های سنی بودند که واکسیناسیون آن‌ها در سامانه ثبت نشده است؛ در بین استان‌ها به ترتیب استان‌های قم، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کردستان و خوزستان هم بیش از ۱۰ درصد واکسیناسیون را انجام ندادند.

وی درباره شیوع ٱمیکرون در ایران گفت: شیوع ٱمیکرون در ایران قابل پیش بینی بود، قبلاً دو تا سه ماه برای شیوع این بیماری و گردش ویروس در کشور در نظر گرفته بودند، اما اکنون سرعت انتشار امیکرون رفته بالا است. براساس اظهارات معاون وزارت بهداشت برای هر استان صد کیت تشخیص امیکرون ارسال شده که آن‌ها نمونه‌های آزمایشگاهی را بر می‌گرداند و در آزمایشگاه مرجع این ویروس بررسی می‌شود.

قاسمی اظهار کرد که ما یکشنبه جلسه فوق العاده کمیته امنیتی و اجتماعی ستاد مقابله با کرونا را برگزار کردیم و یکسری محدودیت‌ها و کنترل‌ها را در مرز‌های زمینی و هوایی به صورت مستقیم و غیر مستقیم ابلاغ کردیم که مربوط به هشت کشور آفریقایی که منبع ویروس امیکرون بودند، می‌شود.

وی معتقد است که همراه داشتن کارت واکسن و آزمایش پی سی آر منفی لازمه برای ورود به کشور است و همچنین اگر افراد در مرزها، مشکوک به ویروس باشند، از آن‌ها تست کرونا گرفته می‌شود و چنانچه شرایط آن‌ها مطلوب نباشد، باید با هزینه شخصی خود در قرنطینه‌هایی که تعیین شده بمانند. این محدودیت‌ها برای عملیاتی شدن به دستگاه‌ها اعم از وزارت خارجه، وزارت راه و وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا واکسن کرونا طرح مدیریت هوشمند بیماری ستاد مقابله با کرونا کمیته امنیتی سامانه امید دستگاه ها حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۷۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاخ سفید مدعی شد: پاتریوت اضافی برای ارسال به اوکراین نداریم!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید با اشاره به عدم تمایل آمریکا برای به خطر انداختن و تضعیف امنیت این کشور، گفت که واشنگتن در عوض بر اتحادیه اروپا و ناتو فشار وارد خواهد کرد تا قابلیت‌های دفاعی‌شان را با اوکراین به اشتراک بگذارند.

ولودیمیر زلنسکی، رییس جمهور اوکراین به تازگی در یک نشست مجازی از حامیان غربی این کشور تقاضای «دست کم هفت سامانه پدافندی پاتریوت» کرد. با این حال، به نظر می‌رسد که اصلی‌ترین حامی کی‌یف، چیزی برای بذل و بخشش ندارد!

سالیوان دراین‌باره گفت: در حال حاضر سامانه‌های پاتریوت آمریکا به منظور حفاظت از نیروهای ما، به سراسر جهان از جمله خاورمیانه ارسال می‌شوند.

وی افزود: اگر توان تولید پاتریوت‌های بیشتری داشته باشیم، ارسال خواهیم کرد. با این حال، تعداد زیادی موشک مورد استفاده در این سامانه‌ها را (برای اوکراین) تامین می‌کنیم.

سالیوان در ادامه گفت: در حال حاضر، کاری که قرار است انجام دهیم این است که با شرکای اروپایی و سایر شرکای خود در سراسر جهان همکاری و بر آنها اعمال فشار کنیم تا سامانه‌های پدافندی بیشتری در اختیار اوکراین قرار دهند.

پنتاگون دیروز در بسته کمک نظامی «بی‌سابقه» آمریکا به اوکراین به ارزش ۶ میلیارد دلار، مهمات پاتریوت بیشتری گنجاند. با این حال، ماه‌ها یا شاید سال‌های طول می‌کشد تا سامانه‌های پدافندی به اوکراین برسد زیرا واشنگتن قصد ندارد تا به ذخایر دفاعی خود متوسل شود. در عوض، در بیانیه کاخ سفید به این موضوع اشاره شده است که «بسته جدید آغاز رویه عقد قرارداد با صنایع دفاعی آمریکاست.»

تولید یک فروند سامانه پاتریوت «ام‌آی‌ام -۱۰۴» در شرکت اسلحه‌سازی «ریتیون» آمریکا بیش از یک میلیارد دلار هزینه دارد. آمریکا در طول این سال‌ها، بیش از یک هزار و ۱۰۰ موشک‌انداز پاتریوت تولید کرده است و براساس برآوردها صدها سامانه فعال و غیرفعال و دپوشده در اختیار دارد. اما تنها یک «واحد» سامانه پاتریوت به اوکراین ارسال کرده است. آلمان و هلند نیز دو سامانه در اختیار این کشور قرار داده‌اند.

کد خبر 6089636

دیگر خبرها

  • علت صدور برگ جریمه رانندگی اشتباهی چیست؟​
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • اسپانیا: به‌زودی موشک‌های پاتریوت را به اوکراین ارسال می‌کنیم
  • کاخ سفید : پاتریوت اضافی برای ارسال به اوکراین نداریم!
  • کاخ سفید مدعی شد: پاتریوت اضافی برای ارسال به اوکراین نداریم!