Web Analytics Made Easy - Statcounter

ارسلان خالدی‌فر روز شنبه در ستاد استانی مقابله با کرونا همچنین استقبال کارمندان از دُز سوم واکسن کرونا را نامطلوب دانست و اظهار داشت: درصد واکسیناسیون دُز سوم کارمندان استان به ۳۰ درصد رسیده که کمتر از میانگین استانی است.

وی با اشاره به شیوع ویروس کرونا در بین کودکان نیز گفت:در موج ششم کرونا ۶۲۵ نفر در رده سنی کودکان زیر ۱۴ سال بستری شدند که تست ۴۷۳ نفر از این کودکان مثبت اعلام شد و که از این تعداد ۲ مورد از این بیماران که شیرخوار بودند و بیمار زمینه‌ای داشتند و یک کودک ۲ ساله جان خود را از دست دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خالدی ادامه داد: در سطح جامعه برخی هنوز رعایت پروتکل‌های بهداشتی را جدی نگرفته‌اند که این عادی انگاری و ساده‌انگاری می‌تواند سلامت آنها و اطرافیانشان را به خطر اندازد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری، آمبولانس و کادر پزشکی را از نیازهای ضروری استان برای اعزام تیم‌های سیار واکسیناسیون اعلام کرد و گفت: همچنین میراث فرهنگی مکان‌هایی که برای تجمع گردشگران در نظر می‌گیرد را اعلام کند تا نظارت‌ها در این مکان‌ها تشدید شود.

کاهش مبتلایان سرپایی و بستری  کرونا در چهارمحال و بختیاری

رییس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست از کاهش قابل توجه تعداد بیماران سرپایی کرونا در استان خبر داد و گفت: روند نزولی در تعداد بیماران بستری نیز آغاز شده اما بسیار شکننده است.

علی احمدی افزود: این در حالی است که تعداد فوتی‌ها در استان همچنان زیاد است و پیش‌بینی می‌شود تا روند افزایشی فوتی‌ها تا ۲ هفته آینده ادامه داشته باشد.

وی به برگزاری نشست با گروه‌های با نفوذ در استان از جمله ائمه جمعه و جماعات و رسانه‌ها و مربیان آموزش و پرورش خبر داد و گفت: تلاش می‌شود تا با اقناع‌سازی روند رعایت پروتکل‌های بهداشتی را در استان افزایش دهیم.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: یکی از چالش‌های جدی در استان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس و تزریق واکسیناسیون در بین دانش‌آموزان و معلمان است که هنوز رضایت‌بخش نیست.

احمدی افزود: هنوز برخی از معلمان نسبت به تزریق دُز سوم واکسن اقدام نکرده‌اند و تهویه کلاس‌های درس و رعایت فاصله اجتماعی در مدارس در وضعیت مطلوب نیست.

رشد ۱۵ درصدی ترددها در استان طی سالجاری

سرپرست اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست از افزایش مجموع ترددهای استان طی سالجاری خبر داد و گفت: این ترددها نسبت به سال ۹۹ از ۱۵ درصد افزایش برخوردار شده است.

حسین مالکی افزود: نظارت بر پایانه‌های مسافربری از ابتدای اسفند تشدید شده و با رانندگانی که پروتکل‌های را رعایت نمی‌کنند برخورد می‌شود.

وی با بیان اینکه صدور کارت هوشمند برای رانندگان منوط به ارائه کارت واکسیناسیون است، تصریح کرد: استفاده از کارتخوان در پایانه‌ها، نظارت بر بهداشت داخل اتوبوس‌ها و گندزدایی پایانه‌ها از دیگر اقداماتی است که در راستای مقابله با کرونا در استان انجام شده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا چهارمحال وبختیاری بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا چهارمحال وبختیاری بهداشت و سلامت ویروس کرونا چهارمحال وبختیاری بهداشت و سلامت چهارمحال و بختیاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۷۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود ۳۰ محصول صادرات محور در چهارمحال و بختیاری

فضل‌الله رحمتی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: سال گذشته چهارمحال و بختیاری با هدف شناخت مقاصد صادراتی، معرفی گروه‌های کالایی، تنوع بخشی به بازارهای صادراتی در پنجمین نمایشگاه ایران اکسپو حضور یافت و نتیجه این حضور جهش صادراتی در استان بود.

وی با اشاره به حضور چهارمحال و بختیاری در ششمین نمایشگاه "ایران اکسپو" افزود: تلاش می‌شود در این دوره از نمایشگاه که با حضور ۲ هزار شرکت تجاری برگزاری می‌شود مشتریان و هدف‌های جدید صادراتی برای محصولات این استان شناسایی شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری با اشاره به حضور ۴۱ شرکت تولیدی در استان و تولیدکنندگان محصولات صادراتی که موفق به گرفتن استانداردهای جهانی در ۶ گروه کالایی شده‌اند، ادامه داد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده میز توانمندی‌های صادراتی در غرفه زنجیره ارزش استان در اختیار گرفته شده تا بتوان از این طریق توانمندی صادراتی استان را به بازرگانان و شرکت کنندگان حاضر در این نمایشگاه از ۸۰ کشور دنیا ارائه کرد.

رحمتی عنوان کرد: ۶ واحد و شرکت تولیدی برای حضور در نمایشگاه "ایران اکسپو" به صورت مستقیم دارای غرفه‌های مجزا هستند.

وی خاطرنشان کرد: افزون بر این ۲۰ محصولی که امکان افزایش تولید در صورت وجود بازار صادراتی دارند انتخاب شده که در غرفه ارائه توانمندی‌های صادراتی به صورت مستقیم با ۲ هزار نفری که از ۸۰ کشور دنیا در این نمایشگاه حضور دارند وارد مذاکره می‌شویم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: حضور در نمایشگاه ایران اکسپو موجب معرفی محصولات استان، ایجاد مشتری‌های جدید، افزایش مقاصد صادراتی و تنوع بخشی به گروه‌های کالایی می‌شود.

رحمتی با بیان اینکه نمایشگاه ایران اکسپو در ۲ بخش حاکمیتی و خصوصی برگزار می‌شود بیان کرد: در بخش حاکمیتی در سالن ۴۱ همه استان‌ها دارای غرفه هستند و هر غرفه دارای سه بخش شامل زنجیره‌های ارزش استان، فرصت‌های سرمایه گذاری و ظرفیت‌های صادراتی است که اداره‌کل صمت چهارمحال و بختیاری مسؤولیت جایگاه فرصت‌های سرمایه‌گذاری را برعهده دارد.

وی تاکید کرد: استان چهارمحال و بختیاری ۳۰ محصول صادرات‌محور دارد که می‌تواند آن را به سرمایه‌گذاران عرضه کند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری گفت: هرچند این استان در گذشته به عنوان یک استان صنعتی و صادرات محور شناخته نمی‌شد اما امروز به واسطه تحولات و تقویت زیرساخت‌های اقتصادی و صادراتی دارای حدود ۳۰ محصول صادرات محور است.

رحمتی با اشاره به رشد ۲۵ درصدی تولید لوازم خانگی در چهارمحال و بختیاری افزود: خوراک آبزیان، شیرخشک، اسکیم، پودر بستنی، چربی‌های گیاهی، کاشی، سرامیک، لوله موکت، کفپوش از نمد، سیمان، کیلنکر، سنگ ساختمانی، چینی بهداشتی، ورق گالوانیزه، کابل شبکه، سیلندر گاز، محصولات فولادی و ادوات کشاورزی از جمله محصولات صادراتی چهارمحال و بختیاری به شمار می‌رود.

وی یکی از مشکلات چهارمحال و بختیاری را نبود خط ریلی عنوان کرد و اظهار داشت: با توجه به فاصله جغرافیایی این استان با مرزهای کشور و بالا بودن هزینه حمل و نقل امید می‌رود با همت مسؤولان این زیرساخت مهم و اساسی در بخش اقتصادی در استان فراهم شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری یکی دیگر از مشکلات این استان را فعال نبودن منطقه ویَژه اقتصادی عنوان کرد و گفت: فعالیت منطقه ویژه اقتصادی کمک مهمی به صادرات محصولات استان می‌کند.

کد خبر 6089730

دیگر خبرها

  • تأکید نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری برنقش اصناف در مهار تورم
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • صدور موافقت اصولی برای ساخت یک هتل در چهارمحال و بختیاری
  • انتشار فراخوان جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت
  • نشست هم اندیشی تشکل‌های کارگری و کارفرمایی چهارمحال و بختیاری با استاندار
  • چهارمحال و بختیاری از سه‌شنبه تحث تاثیر سامانه بارشی است
  • وجود ۳۰ محصول صادرات محور در چهارمحال و بختیاری
  • فقط ۴۵۰۰ صنف خراسان شمالی شناسه یکتا دارد
  • ضرورت پاسداشت زبان فارسی در انتخاب نام واحد‌های صنفی
  • تصاویر | ایران زیبا؛ چهارمحال و بختیاری